За нас

Как започна всичко ...

Обучение

Всеки наш служител преминава през обучение, като се изучават основните практики в професията. Имаме обособени правила, благодарение на които учим бъдещите аниматори на основите на Анимацията в туризма.

Екип Анимация!

След назначаване на работа при нас, ние не просто имаме служители, които работят! Ние изграждаме екип от способни хора, на които да разчитаме.

Малко история

Историята на фирмата ни започва преди 8 години. В самото начало започнахме с база знания, които бяхме натрупали, като Аниматори и Шеф Аниматори в България, а и в различни държави – Гърция, Кипър, Египет, Англия, Германия и Испания.За нас беше призвание да приложим наученото през годините на местно ниво.

Квалифицирани кадри

Създаваме екип от професионалисти в областта, с които да задоволим потребностите на нашите клиенти, като им предоставим желаната от тях услуга. Залагаме на инициативни хора със смели идеи, които свободно изразяват мнението си. Държим на честните взаимоотношения както в нашият екип, така и във взаимоотношенията с нашите клиенти. Ние не избираме служители, ние търсим партньори, с които заедно да постигнем целите си.

+359 883 33 96 96 - Ева
+359 893 00 55 10 - Иван

Свържете се с нас:

office@beachvacance.com
beachvacance@yahoo.com

Последвайте ни: