Шоу програми

Шоу програми, които ще оставят траен спомен у всеки зрител. Превъплащенията на нашите аниматори, като артисти от най-популярните танцови и музикални изяви, от цял свят, правят всяко шоу – истински спектакъл. Огромно разнообразие от Танцувални спектакли, Комедийни програми, множество Скеч шоута, Караоке, Викторини и много, много други.

Шоу програми

едно истинско приключение за гостите. Завладяващата магия на танците, комедийните шоу програми и превъплащенията на аниматорите, като някои от световноизвестни личности, ще оставят ярък спомен в съзнанието на всеки, който ги види.

Танцови спектакли
Иключително разнообразната ни програма е зрелищно събитие за всеки един гост. Магията на Ирландските танци или Танци от цял свят, Българско Фолклорно шоу както и величественото Латино шоу, спират дъха на всеки, който ги види.
Игри с публиката
Мъже срещу жени, Двубой на половете, Мис и Мистър, ще поддържат духа на гостите, както и техният спортен хъс да спечелят и да победят конкуренцията си - на нашата сцена, пред погледите на всички останали.
Огнено шоу
Въртене на пой - добре познатите горящи топки с голи ръце! Едно наистина ефектно и спиращо дъха шоу.
Скечове
Класически скечове, както и по-разнообразни, Крейзи микс шоу ( Комбинация от скеч и танц), Комедийни програми, в които няма повтаряемост и са уникални всеки път.
Викторини
и различни Куизове - стандартни и музикални, Бинго, Вечери на Таланта, Конкурси и др.
+359 883 33 96 96 - Ева
+359 893 00 55 10 - Иван

Свържете се с нас:

office@beachvacance.com
beachvacance@yahoo.com

Последвайте ни: