Детска Анимация

Разгледайте малка част от разнообразните занимания и игри, които можем да предложим на Вас и всички гости във Вашият туристически обект.

Детска Анимация

Програмата в звено Детска Анимация е съставена изключително последователно. Ние знаем как да се погрижим за най-малките гости, както и да запълним времето им с много и разнообразни игри – спортни, логически, турнири, състезания – отборни и индивидуални. Водени от нашите аниматори, децата ще се потопят в света на креативните занимания, настолни игри, и множество активитети , имащи за цел да развият тяхното въображение , сръчност и фантазия. Можете да разгледате малка част от нещата, които можем да предложим.
В случай, че имате въпроси – свържете се с нас, за да Ви помогнем и да изготвим индивидуална оферта за Вас.
Много интерактивни игри
Благодарение на тях, вниманието на децата се насочва към цел, която те следват през времето, в което продължава играта.
Креативни занимания
С цел развиване на детското въображение и фантазия. Изработване на сувенири и подаръци за Мама, Оцветяване на картини, Изложби, Изработване на бижута и много други.
Малки сръчковци
Мистър и Мисис сръчко, Щафетни игри, Турнири, Тату студио, Апликации, Видео мания, Фантазия с пластелин и още много.
Всеки ден е различен!
Специалната ни програма, превръща целият хотел в Тематиката на нашите тематични ни дни. Пиратски дни, Индиански ден, Хавайски ден, Български ден, са само част от дните, в които децата ще се потопят и изживеят незабравими моменти.
Активни игри
Множество активни игри - двубои, игри по двойки и много индивидуални игри.Детска водна топка, Детски футбол, Лимбо за деца, Гимнастика за малчугани, Щафетни игри, клуб "Рали", Детска дискотека в басейна и други.
Уроци по танци
Учим децата да танцуват, на детски песнички, Търсим таланти: Певци, Танцьори, Актьори и превръщаме всеки миг в забавление. Детската ни програма е изключително богата.
+359 883 33 96 96 - Ева
+359 893 00 55 10 - Иван

Свържете се с нас:

office@beachvacance.com
beachvacance@yahoo.com

Последвайте ни: