Спортна Анимация

Вижте по-подробно описание на спортната ни програма.

Многообразие от различни активитети и спортни игри, турнири – това е Спортна Анимация.

Сутрешни игри

Голямо разнообразие от сутрешни игри.Спортните ни аниматори подготвят гостите да навлезат в темпото на деня със Сутрешна гимнастика, Стречинг, Йога, Пилатес и т.н.

Активитети по обяд

Следват по-динамичните активитети: Водна гимнастика, Воден волейбол, Тенис на маса, Дартс, Коктейлни игри около басейна и др.

Ранен следобед

Идва ред на най-активните игри: Водна топка, Баскетбол, Футбол и Волейбол в два варианта – Плажен и Стандартен, Тенис на маса и др.

Късният следобед

Индивидуалните активитети: Зумба, Стрелба с лък, Стрелба с пушка, Шулбак, Шафълборд, Уроци по танци, Бочия (Петанк), Аеробика и др.

Много отборни игри

Организираме още: Уроци по Салса, Уроци по Тенис, Уроци по Бадминтон, Уроци по Голф, Уроци по Бейзбол, Уроци по Крикет и много други.

Режим на хранене

В екипа си имаме и Професионален Спортист и Диетолог, който ще се погрижи, дори за хранителният режим на всеки гост, който има съответното желание.

Това е много малка част от същинската ни спортна програма. Според материално-техническата база на всеки хотел и това, с което разполага обекта, сме готови да предложим много допълнителни активитети и игри.

+359 883 33 96 96 - Ева
+359 893 00 55 10 - Иван

Свържете се с нас:

office@beachvacance.com
beachvacance@yahoo.com

Последвайте ни: