Кои сме ние?

Ние в BeachVacance, сме екип от високо квалифицирани и безкрайно мотивирани Аниматори.
Основната ни цел и мисия е да организираме безкрайни забавления и приятни преживявания на туристите.
Успешно предлагаме услугите си в множество хотели по Българското Черноморие, в най-популярните морски курорти.

Историята на BeachVacance, започна преди 12 години. Бяхме група ентусиасти, готови да се докажат и да се наложат на пазара в сферата на туризма.

Започнахме с база знания, които бяхме натрупали, като Аниматори и Шеф Аниматори в България, а в последствие и в други, различни държави – Гърция, Кипър, Египет, Англия, Германия и Испания.

За нас беше важна мисия да се концентрираме и да извлечем най-доброто от всеки детайл, който сме научили през тези години и да го преобразуваме в Анимационен продукт, на високо международно ниво.

След това успяхме да го наложим на Българския туристически пазар и към днешна дата с гордост можем да кажем, че сме една от водещите фирми за Хотелска Анимация.

Търсиш си работа, като аниматор?
Кандидатствай при нас сега!

Успяваме заедно!

Обучение

Всеки Аниматор от екипа на Бийч Ваканс, преминава през кастинг и обучение, изцяло осигурено и финансирано от нас.В основите на обучението, се изучават и прилагат основните практики в професията на Аниматора. Имаме обособени правила, за които е доказано, че работят през годините.Именно благодарение на тях, ние учим бъдещите Аниматори на основите на Анимацията в туризма и в детайли на усугата Хотелска Анимация.

Нашите Аниматори

BeachVacance, създава екип от професионалисти в сферата на анимацията в туризма, с които да задоволим потребностите на нашите клиенти, като им предоставим желаната от тях услуга. Залагаме на инициативни хора със смели идеи, които свободно изразяват мнението си. Държим на честните взаимоотношения както в нашият екип, така и във взаимоотношенията с нашите . Ние не избираме служители, ние търсим партньори, с които заедно постигаме целите си!

Екип Анимация

Целта ни е всеки аниматор от BeachVacance, e да се чувства ангажиран с работата и екипа, в който работи, както и да разбира влиянието, което има върху постигането на нашата крайна цел и резултати. Ние знаем, че един от ключовите фактори за нашите аниматори е самият факт, че приносът им оказва позитивно влияние и осмисля почивката на туристите, които са решили да изберат хотел, в който нашият екип организира Хотелската Анимация и забавления.

Вие сте хотелиер и Ви трябва фирма за Хотелска Анимация?
Свържете се с нас, а ние ще се погрижим за всичко останало!