Спортна анимация

водна гимнастика спортна анимация

Спортна Анимация

Голяма част от Анимацията в туризма се гради именно на Спортната анимация, която представлява разнообразие от различни активитети: спортни игри и турнири.

Спортната ни анимационна програма е много важен елемент в нашата работа и има много значима роля в нашата цялостна туристическа дейност.

Тук можете да видите по-подробно описание на спортната ни програма и да добиете по-голяма представа за нейната същност.

Основни фактори, на които се базира Спортната анимационна програма на BeachVacance

Търсиш си работа, като аниматор?
Кандидатствай при нас сега!

Сутрешни игри

Страхотното начало на деня започва със сутрешни игри.Спортните ни аниматори на подготвят гостите постепенно и плавно да навлезат в темпото на деня със разнообразни сутрешни активитети, като стартираме със Сутрешна гимнастика, Стречинг, Йога, Пилатес и много други, които са подходящи за ранобудните туристи.

Спортни Активитети

След сутрешната програма е ред на по-динамичните активитети преди и след обяд, които екипа от Спортни Аниматори на Бийч Ваканс е подготвил: Водна гимнастика, Воден волейбол, Тенис на маса, Дартс, Коктейлни игри около басейна, Футбол, Плажен волейбол, Уроци по танци и много други.
Това е много малка част от спортните занимания, които можем да организираме.

Отборни игри

Спортните ни Аниматори са готови да организират и много отборни игри и занимания, част от които включват: Уроци по Салса, Уроци по Тенис, Уроци по Бадминтон, Уроци по Голф, Уроци по Бейзбол, Зумба, Стрелба с лък, Стрелба с пушка, Шулбак, Шафълборд, Уроци по танци, Бочия (Петанк), Аеробика и много, много др.

Вие сте хотелиер или просто Ви трябва фирма за аниматори?
Свържете се с нас, и ние ще се погрижим за всичко останало!

Това е само малка част от същинската Спортна програма на BeachVacance
Внимание към детайлите

Това е нещото, на което държим изклчително много! Благодарение на нашите Спортни Аниматори, всеки един от туристите, получава индивидуално внимание и отношение, чиято крайна цел е всеки гост да се почувства специален.Нашата работа е да направим хората щастливи и да ги накараме да се връщат отново и отново.

Хранителен режим за желаещите

За по-стриктните  по отношение на своето тяло  гости, в екипа от спортни аниматори на BeachVacance, имаме и професионален спортист и диетолог, който би могъл да помогне на всеки турист, съставяйки хранителен и спортен режим за времето на престоя му в хотела.

Вижте галерията ни от снимки