Спортна анимация

водна гимнастика спортна анимация

Спортна Анимация.

Голяма част от Анимацията в туризма се гради именно на Спортната анимация, която представлява разнообразие от различни активитети: спортни игри и турнири.

Спортната ни анимационна програма е изключително важен елемент в нашата работа, който има много значима роля в нашата цялостна туристическа дейност.

Тук можете да видите по-подробно описание на спортната ни програма и да добиете по-голяма представа за нейната същност.

Основни фактори, на които се базира Спортната анимационна програма на екипа на BeachVacance

Търсиш си работа, като аниматор? Кандидатствай при нас сега!

Сутрешни игри

Страхотното начало на деня започва със сутрешни игри.Спортните ни аниматори на подготвят гостите постепенно и плавно да навлезат в темпото на деня със разнообразни сутрешни активитети, като стартираме със Сутрешна гимнастика, Стречинг, Йога, Пилатес и много други, които са подходящи за ранобудните туристи.

Спортни Активитети

След сутрешната програма е ред на по-динамичните активитети преди и след обяд, които екипа от Спортни Аниматори на Бийч Ваканс е подготвил: Водна гимнастика, Воден волейбол, Тенис на маса, Дартс, Коктейлни игри около басейна, Футбол, Плажен волейбол, Уроци по танци и много други.
Това е много малка част от спортните занимания, които можем да организираме.

Отборни игри

Спортните ни Аниматори са готови да организират и много отборни игри и занимания, част от които включват: Уроци по Салса, Уроци по Тенис, Уроци по Бадминтон, Уроци по Голф, Уроци по Бейзбол, Зумба, Стрелба с лък, Стрелба с пушка, Шулбак, Шафълборд, Уроци по танци, Бочия (Петанк), Аеробика и много, много др.

Вие сте хотелиер или просто Ви трябва фирма за аниматори?
Свържете се с нас, и ние ще се погрижим за всичко останало!

Това е само малка част от Спортната програма на BeachVacance.
Внимание към детайлите

Това е нещото, на което държим изклчително много! Благодарение на нашите Спортни Аниматори, всеки един от туристите, получава индивидуално внимание и отношение, благодарение на което, всеки се чувства специален.Нашата работа е да направим хората щастливи и те да се върнат отново при нас.

Хранителен режим за желаещите

За по-стриктните  по отношение на своето тяло туристи, в екипа от спортни аниматори на BeachVacance, имаме и професионален спортист и диетолог, който при желание от страна на гостите, ще състави хранителен режим за всеки, който пожелае да се възползва от услугите ни.

Вижте галерията ни от снимки