Детска Анимация

Децата са най-важните гости в хотела!
Заедно с нашите Детски Аниматори, те ще могат да се впуснат в невероятни забавления и безкрайни игри, които ще стимулират тяхното въображение и логическо мислене.

Вижте част от нашата Детска Анимационна програма.

Тематични дни

Разнообразната ни детска анимационна програма, в която са включени много и интересни Тематични дни, през които с екипа аниматори на BeachVacance, децата ще бъдат Пирати, търсейки съкровища, друг път - Индианци. Ще научават много интересни факти за България и още много и интересни забавления.

Креативни Занимания

Стремим се да учим децата на Социална отговорност, която те да поемат както към семейството, така и към обществото. Под ръководството на нашите аниматори от Бийч Ваканс, децата ще изработят сувенири и подаръци за Мама,ще Изработват бижута, Картини, ще участват в изложби и в много други занимания.

Интерактивни игри

Изключително разнообразно портфолио от детски игри, които имат за цел да развият детското въображение, фантазия и логика.
Благодарение на опита, който притежават нашите детски аниматори от Бийч Ваканс, вниманието на децата ще бъде насочено към цел, която те следват през времето, в което продължава играта.

Търсиш си работа, като аниматор?
Кандидатствай при нас сега!

Уроци по танци

Децата ще се превърнат в Екип от танцьори, като нашите аниматори ще ги научат на много весели и забавни песнички.Също така ще Търсим и различни таланти: Певци, Актьори и други специални умения.Всяко дете ще има възможност да прояви своя талант, и да придобие увереност в своите заложби за в бъдеще.

Спортни игри

Кой каза "Състезание"? Едно, две, три!
Нека започваме! Огромен набор от спортни и състезателни игри - двубои, игри по двойки, както и индивидуални игри.Детска водна топка, Детски футбол, Лимбо за деца, Гимнастика за малчугани, Щафетни игри, клуб "Рали", Детска дискотека в басейна. Това е малка част от целият ни асортимент от игри за малки и големи.

Всеки ден е различен

Богатата ни Анимационна програма ще накара всички гости да се потопят в нашите тематични дни. Разнообразие от Пиратски дни, Индиански ден, Хавайски ден, Български ден, са само част от програмата ни, в която гостите на хотела.
Заедно с нашите аниматори ще преживеят истински запомняща се ваканция, която да остане в съзнанието им.

Вие сте хотелиер и търсите фирма за аниматори?
Свържете се с нас, и ние ще се погрижим за всичко останало!

Вижте галерията ни от снимки