Вечерна анимация и Шоу програми

Вечерната анимация е прекрасният завършек на дългият летен ден.
Екипа ни предлага богато портфолио от Шоу програми, които ще оставят траен спомен в съзнанието на всеки зрител.
Невероятните превъплащения на Аниматорите от BeachVacance, като артисти от най-популярните танцови и музикални спектакли от цял свят, правят всяко шоу – истинско зрелище.
Огромно разнообразие от Танцови шоуспектакли, Комедийни и модерационни програми, множество Скеч шоута, Куизове и много други, които са неизменна част от нашата вечерна анимационна програма.

Търсиш си работа, като аниматор?
Кандидатствай при нас сега!

Танцови Спектакли

Вечерната Анимационна програма е неизменна част от ежедневието, а също и зрелищно събитие за всеки турист.
Аниматорите от Бийч Ваканс, които ще изпълнят Магията на Ирландските танци или Танци от цял свят, Българско Фолклорно шоу както и величественото Латино шоу, спират дъха на всеки зрител, който ги види.

Скечове

Класическите и добре познати скечове ,също така и Комедийни програми - част от тях традиционни а други малко по-съвременни.Комбинация от миксове между скечове и танци формиращи вечерната ни анимационна програма, старателно подготвена от екипа на Бийч Ваканс, в които няма повтаряемост и е уникална всеки път, за да се задържи интереса на туриста.

Игри с публиката

Различни и забавни игри с публиката: Мъже срещу жени, Двубой на половете, Мис и Мистър,които ще поддържат спортния дух на гостите както и техният хъс за победа.Аниматорите от Бийч Ваканс ще ги мотивират да дадат всичко от себе си, и да победят конкуренцията - на нашата сцена, пред погледите на всички останали гости в хотела.

Вие сте хотелиер и търсите фирма за Хотелска Анимация?
Свържете се с нас, а ние ще се погрижим за всичко останало!

Викторини

Интересни въпроси от цял свят, обхващащи най-различни области, имащи за цел да проверят знанията на гостите.Екипа от Аниматори на Бийч Ваканс, е готов с богато разнообразие от изключително интересни Куизове - стандартни и музикални, Бинго, Вечери на Талантите, Конкурси и много други, които да предложим в нашата вечерна анимационна програма.

Огнено Шоу

Неизменна часто нашата вечерна анимация, подготвено и изпълнено от аниматорите от Бийч Ваканс.
Мислите ли, че има човек, който не би се възхитил пред майсторско изпълнение на въртене на пой - добре познатите горящи топки с голи ръце? Едно наистина ефектно и спиращо дъха шоу, което ще остави без думи дори и най-суровият критик.

Тематични партита

Има ли човек, който не харесва лятно парти, без значение от тематиката?Латино парти, Хавайско парти или пък Бяло парти, защо не?
Множество и различни варианти на летни тематични партита, които са част от нашата вечерна анимационна програма и ще накарат всеки турист да изживее магията, която нашите аниматори от Бийч Ваканс ще организират.