Трябва Ви фирма за аниматори?

В наше лице можете да се доверите на професионален партньор и доказан лидер в сферата на Аниматорските услуги.

Вижте кое ни отличава от другите фирми за Хотелска анимация и защо ние сме предпочитаната компания за повечето туристически обекти.

Присъствието на Аниматори в хотела вече не е лукс или прищявка, а необходимост.

Все по-мащабното използване на технологиите и интернет е предпоставка за създаването на многобройни уебсайтове за резервации на хотели онлайн.

Взимайки предвид и факта, че туристите стават все по-взискателни към услугите, които получават и огромният избор, който им се предлага – ние, работейки в сферата на туризма трябва да се стараем все повече, за да оправдаем техните очаквания.

От друга страна Вие, като хотелиер, също попадате на множество онлайн предложения за всякакви фирми за анимация и развлекателни услуги.

Тук идва и трудният избор, който трябва да направите. Да се доверите на партньор, който да представи Вашият хотел по най-добрият начин, за да може броят на доволните туристи да расте лавинообразно.

Тук се намесваме ние от BeachVacance с нашите професионални познания и опит в Анимацията.

Търсиш си работа, като аниматор?
Кандидатствай при нас сега!

Какво предлагаме ние, което другите фирми за аниматори не могат и защо да се доверите точно на нас?

Качествен контрол

Най-важното, което ни отличава и ни дава предимство пред другите фирми за хотелска анимация е ежедневното ни присъствие в хотелите, с които работим.Много често причината за пропадане на отношения между други фирми за анимация и хотели е именно факта, че Вие нямате постоянна обратна връзка с това, какво се случва в отдела "Хотелска Анимация".
Ние от BeachVacance, сме отговорни хора, и като такива, ние , както и наши Координатори (Отговорници), сме всеки ден в обектите си, за да реагираме адекватно и своеременно на всяка възникнала ситуация.

Обучени аниматори

Ние от BeachVacance, финансираме и организираме целият процес по подготовка и обучение на нашите аниматори.Работим с дългогодишни кадри, с които сме минали през доста и различни ситуации.Стараем се непрекъснато да обновяваме и базата данни, с която разполагаме, като следим актуалните тенденции в туристическият бранш. Така Вие, като хотелиер, ще бъдете спокоен, че нашият отдел представлява Вас и Вашият хотел на високо световно ниво, предлагайки съвременен и конкурентноспособен анимационен продукт.

Ценим Времето Ви

Оценяваме отговорностите и ангажиментите, с които Вие, като хотелиер сте натоварени.Ние държим на адекватните взаимоотношения между партньори и именно заради това, се стремим да не губим времето Ви с информация.
Вие очаквате професионално отношение и го получавате от нашият екип.
Ние сме отговорни за всеки детайл, който е част от нашата анимационна програма.
Знаем, че уважението е в основата на дългогодишните отношения между партньори!

Все още не сте сигурни,
дали ние сме правилният избор?

Ние от  BeachVacance – Хотелска Анимация, разчитаме на дългосрочни отношения, които поддържаме с всички наши партньори.Доверието, което сме изградили е солидната основа, на която стъпваме и за бъдещите ни партньори и проекти, които реализираме.

 Ако все още имате въпроси или се нуждаете от разяснение, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще Ви направим детайлна презентация на всичко, което можем да направим за Вас и Вашият хотел и ще изготвим индивидуална оферта, съобразена с материалната база, с която хотела Ви разполага.

 Доверете се на професионалистите в областта на туристическата анимация и забавления. 

Ние сме екипа на  Бийч Ваканс – Хотелска Анимация

Изпратете запитване: